Zasebnost in piškotki

Upravljavec podatkov
Upravljavec podatkov spletnih strani blacklight.si, je Matic Gabriel s.p., Matic Gabriel s.p. Valvasorjeva ulica 15, Celje, 3000 Celje

Način in namen obdelave osebnih podatkov
Z uporabo spletnih strani blacklight.si se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji. Uporabnik lahko redno spremlja spremembe splošnih pogojev in posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Podatki o uporabnikih niso v nobenem primeru predani nepooblaščenim osebam.

Prijava na e-novice
Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih Matic Gabriel s.p. do preklica obvešča o novostih, ugodnostih, storitvah, dogodkih, nasvetih s področja zdravja in življenjskega sloga.
S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic. Za prijavo na e-novice se zbirajo podatki: e-naslov uporabnika. Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom uporabnik na navedeni naslov prejme potrditveno sporočilo, s katerim je do preklica prijavljen na prejemanje-novic. Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb odjava v e-novicah zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke. Uporabnik lahko zahteva popravek podatkov ali seznanitev z njimi. Matic Gabriel s.p. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov. Za pošiljanje e-novic se uporablja aplikacijo MailChimp.

Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil
Uporabnik lahko svoja vprašanja posreduje tudi preko e-maila, objavljenega na spletnih straneh blacklight.si. Ti podatki bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega problema. S pošiljanjem e-sporočil se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletnih strani blacklight.si.

Pravice uporabnika
Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih Matic Gabriel s.p. obdeluje, za izbris ali popravke.
Matic Gabriel s.p. zagotavlja uporabnikom uresničevanje pravic po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov:

pravico do dostopa do osebnih podatkov,
pravico do popravka oziroma dopolnitve osebnih podatkov,
pravico do izbrisa osebnih podatkov,
pravico do omejitve obdelave osebnih podatkov,
pravico do vpogleda in izvoza osebnih podatkov in
pravico do ugovora.
Svojo zahtevo lahko uporabnik poda pisno na naslov: Matic Gabriel s.p. , Matic Gabriel s.p. Valvasorjeva ulica 15, Celje, 3000 Celje ali na elektronski naslov matkopc@gmail.com.
Če uporabnik meni, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, lahko svojo pritožbo posreduje nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov.

Zagotavljanje varnosti podatkov
Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko spletne strani blacklight.si so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov. Matic Gabriel s.p., bo osebne podatke varoval in preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani Matic Gabriel s.p., pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) in sicer z uporabniškim imenom in geslom.
Za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika se uporablja varen protokol SSL.

Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem
Podatki, ki jih uporabnik zaupa Matic Gabriel s.p., so zaupni. Matic Gabriel s.p. jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke lahko posreduje svojim pogodbenim obdelovalcem osebnih podatkov ali po uradni zakonski dolžnosti.

Podatki so lahko posredovani:

odjetju za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnih strani blacklight.si (gostovanje na strežniku, pošiljanje e-novic);
pooblaščenim ustanovam na podlagi sodne zahteve.
Privolitev
Z uporabo spletnih strani blacklight.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Uporabnik lahko spremlja spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Povezava z družbenimi omrežji
Na spletnih straneh blacklight.si je ustvarjena povezava do družbenega omrežja (Facebook, Instagram).

Politika piškotkov
Piškotki, ki jih namestimo v brskalniku, omogočajo delovanje vseh funkcij spletnega mesta.
Seznam uporabljenih piškotkov:

Google Analitika
Ime piškotka | Veljavnost
ga | 2 leti
_gat | 24 ur
_gid | 1 min

Uporabnik poda strinjanje oziroma nestrinjanje o uporabi piškotkov, s katerimi se na spletnih straneh blacklight.si izboljša uporabniška izkušnja in zagotavlja vsebina.

Kontakt
Upravljavec osebnih podatkov: Matic Gabriel s.p., Matic Gabriel s.p. Valvasorjeva ulica 15, Celje, 3000 Celje, matkopc@gmail.com.


Zadnja sprememba: 23.12.2022.
© Blacklight 2022 All rights reserved